ZÁRVA

Információk

Karácsonyi ajánlataink: https://stonespizza.hu/kepek/stones_karacsonyi_ajanlatok_m.jpg
Rendelhető személyesen vagy telefonon december 20-ig.
Kiszállítás vagy elvitel december 24-én 10-13-ig.
 
Nyitvatartás, Szállítás:

Rendelését leadhatja: Hétfő - Csütörtök és Vasárnap: 10:00 - 22:30-ig,
Péntek - Szombat 10:00 - 23:30-ig

Áraink 2018.05.02-től érvényesek.

Minimális rendelési összeg: 700 Ft.-

Megrendelését futár szállítja házhoz Békéscsaba belterületén ingyenesen, ill.
Békéscsaba külterületére 100 Ft.-ért
Mezőmegyerre 150 Ft.-ért (min. rendelés: 1000 Ft)
Gerlára, Fényesre, Fürjesre 300 Ft.-ért (min. rendelés: 1000 Ft)

Egyéb vidéki településekre történő kiszállításról érdeklődjön diszpécserünknél
az alábbi telefonszámok egyikén:
66/453-029 vagy 30/3888-624 vagy 20/5316-500


Felvilágosítás, kérdés esetén a stones@stonespizza.hu címre írt levelekre
24 órán belül válaszolunk. Sürgős esetben a "Kapcsolat" menüponton keresztül tud üzenni nekünk.
 
 
 
Az áruház kezelése:

1. Lépés: Regisztráció. Email cím megerősítése után a 'Bejelentkezés' ablakban tud belépni e-mail címével és jelszavával. Kérjük amennyiben lehetősége van rá, gmail-es email címet adjon meg. Egyes levelező szolgáltatóknál előfordulhat hogy a levélszemét / spam mappába kerülnek leveleink.
2. Lépés: Ételek kiválasztása.
3. Lépés: Rendelés leadása. A 'Megrendelés' opció kiválasztása után értelemszerüen kell továbblépni illetve kitölteni az oldalakat.

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés:

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, láthatja az árát, leírását, képét, illetve itt teheti kosarába a terméket.

Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

Rendelés:

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási cím megadására is. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket.
 
 
Cégadatok:

Cégnév: Békés Pizza Kft.

Székhely: 5600 Békéscsaba, Andrássy út 71-73.

Cégjegyzék szám: 04-09-009950

Cégbíróság megnevezése: Békés Megyei Cégbíróság

Adószám: 22693781-2-04

Email cím: stones@stonespizza.hu
 
Tel: 66/453-029 vagy 30/3888-624 vagy 20/5316-500