ZÁRVA

Információk

Éttermünk nyitvatartása: 10.00 - 22.00-ig

Házhozszállítás (telefonos és on-line rendelés): 9.00  -  22.00 -IG,

Elvitelre minden nap 10.00 - 22.00 -ig van lehetőség.Áraink 2019.07.08-tól érvényesek.


Minimális rendelési összeg: 1000 Ft.-

Megrendelését futár szállítja házhoz Békéscsaba belterületén ingyenesen, ill.
Békéscsaba külterületére 100 Ft.-ért
Mezőmegyerre 250 Ft.-ért,
Fürjesre 300 Ft-ért,
Gerlára, Fényesre 450 Ft.-ért.

Egyéb vidéki településekre szabad kapacitás esetén vállalunk kiszállítást, diszpécserünkkel egyeztetve.
Tel.: 66/453-029 vagy 30/3888-624 vagy 20/5316-500


Felvilágosítás, kérdés esetén a stones@stonespizza.hu címre írt levelekre
24 órán belül válaszolunk. Sürgős esetben a "Kapcsolat" menüponton keresztül tud üzenni nekünk.
 
 
 
Az áruház kezelése:

1. Lépés: Regisztráció. Email cím megerősítése után a 'Bejelentkezés' ablakban tud belépni e-mail címével és jelszavával. Kérjük amennyiben lehetősége van rá, gmail-es email címet adjon meg. Egyes levelező szolgáltatóknál előfordulhat hogy a levélszemét / spam mappába kerülnek leveleink.
2. Lépés: Ételek kiválasztása.
3. Lépés: Rendelés leadása. A 'Megrendelés' opció kiválasztása után értelemszerüen kell továbblépni illetve kitölteni az oldalakat.
 
ÚJDONSÁG!
MOSTANTÓL ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉSI MÓD IS VÁLASZTHATÓ HONLAPUNKON KERESZTÜL LEADOTT RENDELÉSEKNÉL!

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés:

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, láthatja az árát, leírását, képét, illetve itt teheti kosarába a terméket.

Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

Rendelés:

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási cím megadására is. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket.
 
 
Cégadatok:

Cégnév: Békés Pizza Kft.

Székhely: 5600 Békéscsaba, Andrássy út 71-73.

Cégjegyzék szám: 04-09-009950

Cégbíróság megnevezése: Békés Megyei Cégbíróság

Adószám: 22693781-2-04

Email cím: stones@stonespizza.hu
 
Tel: 66/453-029 vagy 30/3888-624 vagy 20/5316-500